Termeni și Condiții

1. Prin utilizarea website-ului www.incir.ro, sunteți de acord cu condițiile de utilizare prezentate și detaliate în cele ce urmează. Accesul și utilizarea site-ului www.incir.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând website-ul Asociaţiei Institutul Național de Control Intern din România (INCIR), acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

2. Website-ul www.incir.ro

Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor siteului. www.incir.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea INCIR. www.incir.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și / sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website.

Accesul pe website-ul Asociaţiei Institutul Național de Control Intern din România se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. www.incir.ro este un site de prezentare a produselor și serviciilor proprii ale INCIR sau ale colaboratorilor. Pentru a avea permisiunea de utilizare a siteului www.incir.ro, trebuie să respectați următorii termeni de utilizare: NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICIO INFORMAȚIE (text, poze, video, sau orice alt material) FĂRĂ A OBȚINE ÎN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA INCIR. – NU VEȚI MODIFICA SAU DEGRADA NICIO PARTE DIN ACEST WEBSITE. – VEȚI RESPECTA TERMENII ȘI CONDIȚIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE. Pentru a avea acces la anumite pagini și / sau elemente ale acestui website, trebuie să vă creati un cont de membru. Contul se va utiliza doar în scopul pentru care a fost permisă crearea lui. Dumneavoastră sunteți singurul răspunzător de utilizarea contului dvs. www.incir.ro nu își asumă răspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului. Dumneavoastră sunteți singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât website-ului cât și altora, prin utilizarea neautorizată. În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteți de acord să nu folosiți niciun program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteți singurul răspunzător pentru activitatea desfășurată pe acest website.

4. Drepturile proprietății intelectuale.

Site-ul www.incir.ro și toate informațiile conținute sunt proprietatea Asociaţiei Institutul Național de Control Intern din România și nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse în niciun fel, pe niciun suport fără acordul prealabil scris al INCIR. Continutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Toate mărcile comerciale, mărcile de serviciu, emblemele, logo-urile, reprezentările grafice, imaginile și informațiile conținute în prezentul site precum și cele ale colaboratorilor, partenerilor sau clienților INCIR nu pot fi preluate, prelucrate, modificate fără acordul prealabil scris al INCIR. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial și / sau orice alt scop.

5. Limitarea răspunderii.

Toate datele, informațiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, conținute de site-ul www.incir.ro sunt furnizate publicului și membrilor doar pentru informarea acestora. Astfel de informații nu constituie o ofertă de vânzare, nu reprezintă consultanță sau recomandare pentru participarea la activități de orice natura. www.incir.ro își rezervă dreptul de a adăuga, modifica sau retrage oricând informații din acest site. Deși www.incir.ro depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informații exacte și actuale, www.incir.ro nu este responsabil pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsă în informațiile conținute de site-ul www.incir.ro. De asemenea, www.incir.ro nu va fi obligat să informeze vreo persoana cu privire la vreo eroare din site. www.incir.ro nu va fi în nicio împrejurare răspunzător pentru vreo daună, oricare ar fi aceasta (incluzând, dar fără a se limita la, daunele cu privire la pierderea profiturilor, întreruperea fluxurilor de afaceri sau pierderea informațiilor) care provine din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza site-ul sau informația cuprinsă în site, chiar dacă www.incir.ro a fost informat cu privire la posibilitatea apariției unor astfel de daune.

6. Comunicarea on-line.

Precizam că nu oferim nicio garanție că orice mesaj trimis catre www.incir.ro va fi primit de www.incir.ro astfel cum acesta a fost trimis sau că informațiile conținute în mesajul respectiv vor rămâne confidențiale pe durata transmiterii lor prin Internet și / sau că vor ajunge nemodificate sau nealterate.

7. Politica de e-mailuri

Mesajele și anexele acestora transmise de pe adresele oficiale de e-mail ale Asociaţiei Institutul Național de Control Intern din România sunt destinate folosirii exclusive de către cei cărora le sunt adresate și pot conține informații confidentiale. În cazul în care nu sunteți destinatarul menționat, vă informăm că dezvăluirea, copierea, tipărirea, prezentarea de informații, alterarea, transmiterea, distribuirea, inițierea unor acțiuni pe baza acestor informații sau orice alt mod de utilizare a informațiilor cuprinse în e-mailurile și comunicările INCIR sunt strict interzise și pot atrage răspunderea civilă și / sau penală, după caz. Dacă primiți mesaje de la INCIR din greșeală, vă rugăm să ne anunțați imediat și să le ștergeți definitiv din sistemul dumneavoastră. INCIR nu este responsabil de transmiterea necorespunzătoare și / sau parțială a informațiilor conținute în mesaje și comunicări. De asemenea, INCIR nu este responsabil nici pentru eventualele întârzieri în recepționarea acestora.

8. Prețuri, taxe, tarife.

Prețurile, taxele și tarifele afișate pe site-ul www.incir.ro sunt exprimate în Lei, dacă nu sunt menționate expres alte valute. Prețurile, tarifele, taxele, disponibilitatea serviciilor și / sau a pachetelor de servicii pot fi modificate fără o notificare prealabilă.

9. Acceptarea termenilor și condițiilor.

Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

10. Politica de confidențialitate.

Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale. www.incir.ro nu va folosi aceste informații în alt scop. Nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate. Pentru detalii suplimentare accesați Politica de confidențialitate si cookies