construim-increderea
Sprijinim specialistii in control intern sa implementeze in cadrul organizatiilor in care isi desfasoara activitatea o cultura a controlului intern la cele mai inalte standarde profesionale.

Indeplinim acest deziderat prin mai multe moduri.

Facilitam certificarea profesionala a competentelor si abilitatilor specialistilor in control intern, le oferim programe de membership pentru a ne asigura ca profesionistii in control intern, inca de la inceputurile carierei profesionale deprind acele tehnici si notiuni de control intern care sa ii trasforme treptat in experti si consultanti interni pentru managementul senior.

Toti membri Institutului adera la Codul Etic si de Conduita, sunt consecventi dezvoltarii profesionale continue si atingerii standardelor inalte de excelenta in activitatile pe care le intreprind.

Certificarile profesionale oferite sunt recunoscute de mediul economic si academic. Categoriile de competenta profesionale sunt revizuite permanent si incorporeaza cele mai noi tendinte in domeniu.

De asemenea, toate certificarile sunt dezvolatate de profesionisti cu vasta experienta practica, sunt analizate in comisii de specialitate si sunt in concordanta cu standardul de control intern COSO.

Corpul de lectori al Institutului este atent selectat si evaluat astfel incat sa asiguram cea mai buna experienta de invatare.

Institutul de Control Intern joaca un rol cheie de lider in cresterea profesiei de control intern in Romania, in dezvolatrea si certificarea competentelor specialistilor in domeniu si in construirea increderii investitorilor si stakeholderilor.