Academia de control intern
  • Îți dorești să aplici pentru o certificare oferită de Institutul Național de Control Intern din România ?

  • Nu îndeplinești încă toate cerințele pentru a putea susține o certificare ?

  • Vrei să îți dezvolți orizontul cunoașterii în control intern, managementul riscului și guvernanță corporativă ?

  • Lucrezi deja în unul din domeniile mai sus menționate și te interesează să acumulezi noțiuni și competențe noi ?

  • Vrei să intri într-un program de pregătire la finalul căruia să îți maximizezi șansele de a obține certificările Institutului ?

  • Vrei să cunoști alți colegi care lucrează în același domeniu cu tine ?

 

Atunci ACADEMIA DE CONTROL INTERN este șansa ta.  

 

Academia de Control Intern a fost special creată de Institutul Național de Control Intern din România pentru a răspunde la toate aceste întrebări.

Academia de Control Intern se adresează tinerilor profesioniști care activează în domeniul controlului intern, managementul riscului și guvernanței corporative, aflați la început de carieră.

Programul își propune să accentueze dezvoltarea profesională a cursanților, oferind un stagiu de trei ani în care candidații vor participa la cursuri și traininguri de pregătire cu lectori specializați și vor avea alocat un coach care să îi ajute în carieră.

La finalul fiecărui an, candidații trebuie să depună la Institut un raport detaliat al activității practice desfășurate în anul în curs: proiecte în care au fost implicați și gradul de implicare (responsabilitățile concrete), conferințe la care au participat, lucrări / studii / analize pe care le-au elaborat).

Fiecare an de stagiu se finalizează cu un examen scris. La finalizarea cu succes a celor trei ani de stagiu, cursanții se pot înscrie pentru susținerea certificărilor conferinte de INCIR.

 

Notă:  Academia de Control Intern se adresează doar membrilor Institutului. Institutul Național de Control Intern din România își rezervă dreptul de a selecta candidații care vor fi declarați admiși în cadrul Academiei de Control intern.