pachete training
Institutul de Control Intern furnizeaza urmatoarele cursuri / pachete de training in vederea obtinerii cu succes a certificarilor.
Pachetul - Full course

Scurta prezentare a pachetului de training

Pachetul Full course se adreseaza specialistilor care detin experienta practica relevanta in control intern, precum si cunostinte teoretice solide in ariile examinabile si care doresc sa aprofundeze notiunile si conceptele invatate.

In cadrul perioadelor de training propuse pentru fiecare certificare in parte se parcurg, pe larg, principalele notiuni, termeni si concepte legate de controlul intern din perspectiva tuturor categoriilor de competente profesionale aferente certificarii urmate.

La finalul cursului se sustine un test cu intrebari grila asemanatoare cu cele din cadrul examinarii. Cursantii care finalizeaza cu succes trainingul se pot inscrie automat pentru sustinerea examenului de certificare.

Pachetul – Revision course

Scurta prezentare a pachetului de training

Pachetul Revision course se adreseaza persoanelor care detin experienta practica relevanta in control intern, precum si cunostinte teoretice solide in ariile examinabile.

In cadrul perioadelor de training intensiv propuse se parcurg principalele notiuni, termeni si concepte legate de controlul intern din perspectiva categoriilor de competenta profersionala ale fiecarei certificari in parte.

La finalul cursului se sustine un test cu intrebari grila asemanatoare cu cele din cadrul examinarii. Cursantii care finalizeaza cu succes trainingul se pot inscrie automat pentru sustinerea examenului de certificare.

Cursuri – On topic

Scurta prezentare a cursurilor ,,on topic’’

Cursurile aferente fiecarei certificari in parte pot fi achizitionate individual sau la pachet de doua, respectiv trei sau mai multe cursuri, beneficiind de reducerile oferite pentru fiecare ceetificare individual.

Structura de cursuri On topic se adreseaza persoanelor care lucreaza in control intern si doresc sa se dedice, separat, pe parcursul a doua zile, unei arii anume din cele examinabile pe care sa o detalieze corespunzator.

La finalul cursului se sustine un test cu intrebari grila asemanatoare cu cele din cadrul examinarii Specialsit in Control Intern, aferente ariei de studiu din cadrul cursului urmat

Oferta:
  •  La al doilea curs achizitionat se obtine o reducere de 10%

  • La al treilea curs achizitionat se obtine o reducere de 25%

Manuale de studiu
Pentru o mai buna pregatire in vederea sustinerii examenelor de certificare, dar si pentru referinte ulterioare, Institutul de Control Intern a redactat Manuale de studiu ale aplicantului in vederea obtinerii fiecarei certificari.

In cazul achizitionarii pachetului full course pretul include si manualul de studiu, suportul de curs si grilele aferente fiecarei certificari.

Institutul de Control Intern asigura pentru fiecare program de pregatire lectori certificati, suport de curs, grile specifice certificarii, studii de caz, certificate de participare, precum si baza materiala necesara desfasurarii in bune conditii a cursurilor.

Nota:
  • Preturile sunt finale si sunt exprimate in RON. Plata se va face prin virament bancar in contul Institutului de Control Intern sau cash la sediul Institutului.

  • Se pot oferi cursuri in house adaptate nevoilor de training specifice fiecarei organizatii. Cursurile pot fi sustinute atat in sistem de curs full day, weekend sau part time (17:30 – 20:30), in functie de solicitari.

  • Trainingurile pot fi sustinute atat in limba romana cat si in limba engleza.

  • Se acorda discount in functie de numarul de participanti provenind de la aceeasi institutie.

  • In functie de varianta de training aleasa, plata se poate efectua esalonat in 2 – 3 rate.

  • Cursurile se vor organiza pentru grupe de minim 10 participanti. Locatia va fi stabilita ulterior.

  • Costul cursului include si pauze de cafea / ceai si light lunch.

  • Inscrierea la cursuri se efectueaza prin completarea Formularului de inscriere.