trainer certificat control intern

ACEASTA DISTINCTIE PROFESIONALA A COMPETENTELOR DOBANDITE IN CONTROL INTERN SI GUVERNANTA CORPORATIVA ESTE ACORDATA PROFESIONISTILOR EXPERIMENTATI, SENIORILOR IN CONTROL INTERN CARE SATISFAC CERINTELE NECESARE PENTRU A FI CERTIFICATI.

Specialistii care aplica pentru aceasta certificare profesionala trebuie sa satisfaca cerinte suplimentare de pregatire profesionala, experienta si competente in domeniul controlului intern.

Informatii generale despre certificare

Scurta prezentare a certificarii

Certificarea Trainer in Control Intern este o certificare emisa de catre Institutul de Control Intern. Specialistii care doresc aceasta certificare trebuie sa demonstreze un nivel crescut de cunostinte, experiente, abilitati si aptitudini atat tehnice si practice in control intern cat si abilitati de predare, soft skills, experienta in educatia adultilor si educatia experientiala. Certificarea profesionala recunoaste competentele dobandite de profesionistul in control intern pe care il ajuta sa deprinda competentele si abilitatile necesare de a deveni trainer in control intern.

Grup tinta

Certificarea este destinata profesionistilor in control intern care detin cel putin una din urmatoarele certificari:
Instructiuni legate de modul de examinare

Examinarea va consta in:

  1. Absolvirea cu succes a unui curs de abilitati de predare (soft skills)

  2. Dezvoltarea unui pachet de training conform metodologiei Institutului

Prezentarea cursului in fata unei comisii special constituite