implica-te
  • Vrei să te implici în creşterea profesiei de practician în control intern, să participi activ şi să beneficiezi de proiectele, programele sau activităţile desfăşurate de Institutul Naţional de Control Intern?

  • Doreşti consiliere şi susţinere în perfecţionarea şi specializarea profesională precum şi în dezvoltarea carierei?

  • Vrei să beneficiezi de materiale, documentare, de informare şi să fii la curent cu noutăţile din domeniul controlului intern, controlului intern managerial, auditului intern, auditului public intern, auditului public extern, conformităţii, controlling-ului, managementul riscului şi guvernanţei corporative?

Atunci este momentul să deveniţi membru al Institutului Naţional de Control Intern!

Statutul de membru al INCIR vă aduce multe beneficii, dar cel mai important dintre toate este suportul oferit pentru dezvoltarea unui angajament pozitiv şi consolidarea unui sistem integrat în domeniul controlului intern care să adauge valoare organizaţiei dvs.

În plus, beneficiaţi de reduceri pentru participarea la programele de formare profesională organizate de Institut sau parteneri, cursuri de o înaltă performanţă şi participare gratuită la conferinţele şi evenimentele organizate de Institutul Naţional de Control Intern din România.