Politica de Confidențialitate și Cookies explică cum folosim orice informație pe care o colectăm despre dvs. atunci când navigați pe site-ul Asociaţiei INSTITUTUL NAȚIONAL CONTROL INTERN DIN ROMÂNIA  www.incir.ro sau când ne contactați prin alte metode cum ar fi email-ul, poștă sau telefon.

 

Colectăm informații despre dvs. atunci când ne transmiteți solicitări, aplicați pentru a deveni membru, vă înscrieți la cursuri sau solicitați o ofertă cu produsele și serviciile noastre.

De asemenea strângem informații și atunci când ne oferiți feedback, completati diferite chestionare sau răspundeți la email-uri.

Informatiile de pe site sunt colectate folosind cookies.

 

Cum vor fi folosite informatiile dvs.

Informațiile pe care ni le furnizați pot fi folosite în diferite situații, după cum urmează:

–     pentru a furniza informații cu privire la serviciile și activitățile noastre

–     pentru a procesa cererile de aplicare pentru a deveni membru sau pentru a participa la cursuri, conferințe, evenimente

–     pentru a furniza asistență continuă partenerilor, clienților, studenților și membrilor Institutului

–     pentru a furniza produse și servicii, diverse publicații și informații persoanelor non-membre

–     pentru evidența creditelor de dezvoltare profesională continuă și a raportărilor efectuate

 

Scopul nostru este de a menține acuratețea tuturor înregistrărilor dvs. personale în siguranță și la un standard rezonabil.

Asociaţia Institutul Național de Control Intern din România nu va furniza informații despre membri sau non-membri la o terță parte pentru orice scop fără permisiunea expresă a persoanei, cu exceptia situațiilor prevăzute expres de legislația în vigoare.

 

Accesul la informații

Aveți dreptul de a solicita o copie a informațiilor pe care le deținem despre dumneavoastră.

Dacă doriți o copie cu o parte din informații sau toate informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail.

Membrii și persoanele din baza de date a Asociaţiei Institutul Național de Control Intern din România pot, de asemenea, completa și modifica datele lor cu caracter personal, prin intermediul Formularului Actualizare Date de Contact.

Dorim să ne asigurăm că informațiile dvs. personale sunt corecte și la zi. Ne puteți solicita să corectăm sau să eliminăm informații pe care le considerați irelevante.