curs de control intern

Principalul obiectiv al acestui program este de a asista factorii decizionali sa imbunatateasca sisemul de control intern din cadrul organizatiei pe care o conduc.

Acest program de pregatire cuprinde abordari strategice, tactice si de evaluare a competentelor subordonatilor. Programul are in vedere si o evaluare de tip self assessment a propriei activitati / organizatii sub forma unui template creat pe baza prevederilor stipulate in SOX si COSO. Evaluarea mentionata mai sus va fi completata in timpul sesiunii cu sprijinul consultantilor Institutului. Pe baza acestei informatii, se va crea un “Roadmap” strategic si tactic. Programul de pregatire descris se livreaza in-house pentru managementul executiv.

Sunteti interesat sa aflati mai multe detalii despre expertiza si serviciile de consultanta oferite de Institutul de Control Intern si care pot adauga valoare organziatiei dvs.?

Pentru informatii suplimentare legate de produsele si serviciile de consultanta oferite de catre Institut, precum si termenii, conditiile de livrare, respectiv politica de preturi, va rugam sa trimiteti un email la adresa: contact@institutuldecontrolintern.ro sau lasati un mesaj in Formularul de contact.