certificare profesionala

Certificarile profesionale oferite de Institutul de Control Intern

Sector Privat
  • Specialist Certificat in Control Intern

  • Profesionist Certificat in Control Intern

  • Examinator Certificat de Sisteme de Control Intern

  • Trainer Certificat in Control Intern

Sector Public
  • Specialist Certificat in Control Intern / Managerial

Sunt distinctii profesionale care certifica abilitatile si competentele in control intern si sunt acordate persoanelor care indeplinesc cerintele programului de certificare al fiecarei certificari in parte.

Aceste competente pregatesc specialistii in control intern sa asiste organizatia in a dezvolta si / sau a evalua sistemul de control intern.

Certificarea demonstreaza expertiza profesionistului in implementarea eficace si adecvata a principiilor si practicilor de control intern in cadrul organizatiei, pe care managementul superior se poate baza.

Obtinerea certificarilor oferite de Institutul de Control Intern indica un nivel de inalta competenta profesionala si conduita etica.

Nevoia de controale interne adecvate si eficiente necesita specialisti care sunt capabili sa implementeze, sa utilizeze, sa evalueze si sa monitorizeze buna functionare a sistemului de controale interne.

Pentru mai multe detalii despre certificarile oferite de Institutul de Control Intern accesati sectiunea Examene – Certificari.